Verzendkosten
We doen altijd ons best een bestelling zo goedkoop mogelijk te verzenden. De kosten voor verzending zijn gerelateerd aan de omvangen en het gewicht van de bestelde producten. Bij elk product kan je de verzendkosten voor dat product berekenen. Let op, dit moet wel bij elk product opnieuw. De shop combineert producten bij het afrekenen op een slimme manier om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij het afrekenen krijg jij de mogelijkheid de verzendwijze naar jouw keuze te selecteren. Standaard staat deze ingesteld op 'afhalen'. Heel af en toe gebeurd het dat je geen andere optie kan kiezen dan 'afhalen', de webshop kan jouw verzendkosten dan niet berekenen. Verzenden is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

STAD & REGIO UTRECHT
Gratis bezorging vanaf € 150,-
Utrecht Stad € 10,- | Regio Utrecht € 27,-
(incl. Hilversum, Amersfoort, Geldermalsen e.o)

NEDERLAND

Pakketpost: € 5,95 / groot formaat € 15,- per pakket
Vrachttransport: € 45,- per palletplaats*
Uitzonderlijke maten: € 75,-* per item

*) voor levering op de waddeneilanden kan een toeslag van toepassing zijn

De regio Utrecht & Geldermalsen
We breiden de bezorgregio steeds verder uit. Op dit moment kunnen wij binnen de volgende postcodes voor € 27,- bezorgen:

1200 - 1299: Hilversum, Laren en Huizen
1400 - 1419: Bussum
3400 - 3769: Ijsselstein, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Maarssen, Zeist, Bilthoven en Soest
3800 - 3839: Amersfoort
3940 - 3999: Doorn en Driebergen
4100 - 4199: Culemborg, Geldermalsen, Leerdam en Vianen

Levering
Producten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden, tenzij er een andere levertijd bij het product vermeld staat. Je ontvangt per mail een track & trace code. Een pakketzending wordt via DHL verstuurd op de reguliere wijze zoals je gewend bent pakketjes te ontvangen. Veel van onze producten zijn te groot en te zwaar voor een normale zending. Dit komt met een palletzending. Het is belangrijk dat je zorgt dat je thuis bent als deze zending wordt aangeboden. Net als een koelkast of bank kan de bestelling niet bij de buren worden afgeleverd. Transporteurs van palletzendingen rekenen vaak extra kosten voor een tweede aanbieding, probeer deze kosten te voorkomen.

COVID-19
Wij nemen de coronamaatregelen serieus. Online bestellingen worden gewoon verwerkt en bij je thuis bezorgd tot aan de eerste deur.
Wij betreden uit voorzorg geen gebouwen.

Retourzendingen
Ben je niet tevreden met het product, dan mag je dit binnen 14 dagen retour zenden. Neem altijd contact met ons op via de mail, dan ontvang je het juiste adres voor jouw product en zoeken we samen naar de beste en goedkoopste oplossing om de producten te retourneren. De verzendkosten voor retourzending zijn voor jou als klant. Een indicatie van de kosten voor een retourzending kunnen worden afgeleid uit bovenstaand overzicht.

Hou rekening met de volgende zaken:
- De producten die droog worden geleverd, dienen ook droog geretourneerd te worden;
- De producten moeten in dezelfde staat verkeren zoals jij ze ontvangen hebt, een nieuwe pallet moet dus nog steeds nieuw en onbeschadigd zijn;
- Pak de producten op dezelfde wijze in zoals jij ze ontvangen hebt;
- Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.