Palletrand 100x120cm (nieuw)

€ 18,00
Binnen 2 werkdagen verzonden
Deze stevige palletranden zijn geschikt voor pallets van 100x120cm en zijn 20cm hoog. Je kan deze randen goed gebruiken voor bijvoorbeeld plantenbakken, bloembakken of voor de moestuin.

Aantal

 Bereken de bezorgkosten
Gratis bezorging
naar Nederland via Pallet voor Thuis - afhalen
Verwachtte levertijd: zie productdetails

Deze stevige palletranden van A-kwaliteit hout zijn geschikt voor pallets van 100x120cm en zijn 20cm hoog. De randen zijn behandeld door middel van hittebehandeling (heat treatment). Hierdoor zijn de randen vrij van houtworm en andere insecten. Deze randen zijn duurzaam in Europa geproduceerd met FSC gecertificeerd hout. Het hout is onbehandeld en vrij van chemicaliën. Kortom de beste palletranden die er zijn.

Je kan deze randen goed gebruiken voor bijvoorbeeld plantenbakken, bloembakken of voor de moestuin als kweekbak. Tevens zijn ze handig voor de opslag van materialen bijvoorbeeld in de garage of voor een verhuizing. Je stapelt ze heel eenvoudig op een pallet of op elkaar. Eén palletrand bestaat uit 4 planken en 4 scharnieren.

Bij verzending via DHL zijn de randen gedemonteerd.
De randen zet je de eerste keer heel eenvoudig in elkaar door de twee bijgeleverde pinnen in de scharnieren te schuiven. Bij afhalen of een vrachtzending zijn de randen gemonteerd en gebruiksklaar.

118 Items
2021-05-17

Datasheet

Geschikt voor:
Binnen & buiten
Plantenbak
Verhuizing
Maat
100x120cm
Staat
Nieuw